50j Circus Ronaldo

Festival, Circus

Sinds 1971 toert Circus Ronaldo de wereld rond: Van Canada tot Nieuw-Zeeland, van Reykjavik tot Muizen. Het circus evolueerde onder invloed van zonen Danny en David naar de ondertussen gekende mix tussen theater en circus. De familie breidde uit met een hele nieuwe generatie en nam in 2020 ook afscheid van peetvader Johnny. Lees meer

Als Mechels gezelschap strijken ze nu in grootse bravoure neer in hun thuisstad om hun 50-jarig bestaan te vieren. Laat u omarmen door de authentieke sfeer van het circusdorp en culinaire gezelligheid in samenwerking met Gitannekesfoor. Met dit gouden jubileum halen we samen alles uit de kast!

Een heus Mechels circusfestival met
… een authentiek circusdorp met veel tenten en heerlijke Ronaldosfeer.
… veel Ronaldovoorstellingen: het nieuwe Sono Io?, maar ook hernemingen van Swing, Fidelis Fortibus, La Cucina dell Arte en vertoningen van het prachtige Magneet Man in een bijzondere reizende cinema.
… het bonte gezelschap van Mechels circustalent in de piste tijdens een speciaal samengestelde Mechelse Soirée Composée.
… een sfeervolle bar met hapjes en drankjes, muziekale intermezzo's en verrassende randanimatie.

Stel zelf een fijn festivalprogramma samen. Tickets zijn te koop per voorstelling.

Dit jubileum is een samenwerking tussen Circus Ronaldo, Circolito, Cultuurcentrum Mechelen en Gitannekesfoor vzw én Mechelse circusmakers: Simon en Vincent Bruyninckx (Collectif Malunés), Josse De Broeck (Familiar Faces), Bavo De Smedt (Teatime Company), Helena Jans, Rens Planckaert, Raff Pringuet, Batist Van Baekel, Wout Deneyer, e.a.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Grintparking
Spuibeekstraat
2800 Mechelen
Van vr 8 oktober 2021 19:00 tot zo 17 oktober 2021 23:00
Cultuurcentrum Mechelen
cultuurcentrum.mechelen.be/50j-circus...