10 wandelzoektochten tussen Leuven, Mechelen en Brussel (Mechelen)

Met het doeboek ‘Tien wandelzoektochten tussen Leuven, Mechelen en Brussel’ kun je coronaveilig op wandelzoektocht met het hele gezin. Je ontdekt de mooiste plekjes in de regio tussen Dijle en Zenne en je komt gegarandeerd op plaatsen waar je nooit eerder kwam. Elke wandeling is tussen 5 en 9 kilometer lang en wisselt dorpskernen af met de pracht van natuur, bossen, weides en akkers. De wandelingen in Mechelen en Vilvoorde zijn haalbaar voor rolstoelgebruikers. Je gaat op stap met een doel voor ogen langs tien schitterende wandeltrajecten in Boortmeerbeek, Haacht, Herent, Kampenhout, Kortenberg, Mechelen, Steenokkerzeel, Vilvoorde, Zaventem en Zemst. Als ook de horeca de deuren weer opent, kun je nog meer genieten van de wandelzoektochten. Lees meer

Elke wandelzoektocht bevat veertig zoekopdrachten. Het doeboek bevat in totaal dus maar liefst vierhonderd verschillende vragen en foto's waar je onderweg de oplossing voor vindt. Met foto- en wandelzoektochten wandel je traag en heel bewust en elke ‘vondst’ is een leuk haha-moment. Om de antwoorden op de opdrachten te vinden heb je tijd tot 30 november 2021. Het boek is niet alleen een ideale uitnodiging om zelf in beweging te blijven. Ook kinderen en jongeren vinden zulke wandelzoektochten vaak leuk en als je een antwoordlijst instuurt, maak je bovendien nog kans op een mooie prijs!

Het boek kost 20 euro + 4,80 euro leveringskosten. Alle info vind je op www.luna-tics.be. Je kunt bestellen via de website, door te mailen naar events.lunatics@gmail.com of door te bellen naar 0468/20 20 02 (niet sms’en).

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Sint-Romboutskathedraal
Onder-Den-Toren 12
2800 Mechelen
LunA Tics fv
€ 20,0
events.lunatics@gmail.com
0468202002
www.luna-tics.be